Mutfağım Kars Yöresi Etli ve Üzümlü Pilav Tarifi – Etli ve Üzümlü Pilav Nasıl Yapılır ?

Mutfağım Kars Yöresi Etli ve Üzümlü Pilav Tarifi – Etli ve Üzümlü Pilav Nasıl Yapılır ?
27.02.2013 günü Kanal D kanalında yayınlanan Mutfağım programında Kars’ın yöresel tatlarından etli ve üzümlü pilav tarifi verildi. İşte etli ve üzümlü pilav tarifi;

 
Mutfağım Kars Yöresi Etli ve Üzümlü Pilav Malzemeleri
* 1 kg k
Mutfağım Kars Yöresi Etli ve Üzümlü Pilav Tarifi – Etli ve Üzümlü Pilav Nasıl Yapılır ?: Mutfağım Kars Yöresi Etli ve Üzümlü Pilav Tarifi – Etli ve Üzümlü Pilav Nasıl Yapılır ?

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s