Mutfağım Kars Yöresi Hung Tarifi – Hung Nasıl Yapılır ?

Mutfağım Kars Yöresi Hung Tarifi – Hung Nasıl Yapılır ?
27.02.2013 günü Kanal D kanalında yayınlanan Mutfağım programında Kars’ın yöresel tatlarından hung tarifi verildi. İşte hung tarifi;

 
Mutfağım Kars Yöresi Hung Malzemeleri
* 300 gr kıyma
* 1 tutam ısırgan otu
* 5 adet yumurta
* 1 adet kuru soğan<br
Mutfağım Kars Yöresi Hung Tarifi – Hung Nasıl Yapılır ?: Mutfağım Kars Yöresi Hung Tarifi – Hung Nasıl Yapılır ?

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s