Mutfağım Kayseri Yöresi Kurşun Aşı Tarifi – Kurşun Aşı Nasıl Yapılır ?

Mutfağım Kayseri Yöresi Kurşun Aşı Tarifi – Kurşun Aşı Nasıl Yapılır ?
01.03.2013 günü Kanal D kanalında yayınlanan Mutfağım programında Kayseri’nin yöresel tatlarından kurşun aşı tarifi verildi. İşte kurşun aşı tarifi;

 
Mutfağım Kayseri Yöresi Kurşun Aşı Malzemeleri
* 500 gram dana kuşbaşı
* 2 adet soğa
Mutfağım Kayseri Yöresi Kurşun Aşı Tarifi – Kurşun Aşı Nasıl Yapılır ?: Mutfağım Kayseri Yöresi Kurşun Aşı Tarifi – Kurşun Aşı Nasıl Yapılır ?

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s