Mutfağım Kastamonu Yöresi Bandurma Tarifi – Bandurma Nasıl Yapılır ?

Mutfağım Kastamonu Yöresi Bandurma Tarifi – Bandurma Nasıl Yapılır ?
04.03.2013 günü Kanal D kanalında yayınlanan Mutfağım programında Kastamonu’nun yöresel tatlarından bandurma tarifi verildi. İşte bandurma tarifi;

 
Mutfağım Kastamonu Yöresi Bandurma Malzemeleri
* 1 adet orta boy hindi
* 200 gram ceviz
* 250 gram
Mutfağım Kastamonu Yöresi Bandurma Tarifi – Bandurma Nasıl Yapılır ?: Mutfağım Kastamonu Yöresi Bandurma Tarifi – Bandurma Nasıl Yapılır ?

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s