Mutfağım Gaziantep Yöresi Buhara Pilavı Tarifi – Buhara Pilavı Nasıl Yapılır ?

Mutfağım Gaziantep Yöresi Buhara Pilavı Tarifi – Buhara Pilavı Nasıl Yapılır ?
05.03.2013 günü Kanal D kanalında yayınlanan Mutfağım programında Gaziantep’in yöresel tatlarından buhara pilavı tarifi verildi. İşte buhara pilavı tarifi;

 
Mutfağım Gaziantep Yöresi Buhara Pilavı Malzemeleri
* 750 gr kuşbaşı et
* 2 adet
Mutfağım Gaziantep Yöresi Buhara Pilavı Tarifi – Buhara Pilavı Nasıl Yapılır ?: Mutfağım Gaziantep Yöresi Buhara Pilavı Tarifi – Buhara Pilavı Nasıl Yapılır ?

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s