Mutfağım Çorum Yöresi Çıkı Dolma Tarifi – Çıkı Dolma Nasıl Yapılır ?

Mutfağım Çorum Yöresi Çıkı Dolma Tarifi – Çıkı Dolma Nasıl Yapılır ?
07.03.2013 günü Kanal D kanalında yayınlanan Mutfağım programında Çorum’un yöresel tatlarından çıkı dolması tarifi verildi. İşte çıkı dolması tarifi;

 
Mutfağım Çorum Yöresi Çıkı Dolma Malzemeleri
* 1 kg asma yaprağı
* 500 gr kemikli
Mutfağım Çorum Yöresi Çıkı Dolma Tarifi – Çıkı Dolma Nasıl Yapılır ?: Mutfağım Çorum Yöresi Çıkı Dolma Tarifi – Çıkı Dolma Nasıl Yapılır ?

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s